Natuurlijke luxe

Groot renovatieproject voor bestaand landhuis in Engelse stijl.

De verbouwing en renovatie van dit landhuis is een ingrijpend project geworden. Vloeren werden weggebroken om de dakkonstruktie zichtbaar te maken, verdiepingen zijn toegevoegd, schoorstenen verwijderd en verplaatst, etc. Al deze ingrijpende aanpassingen hebben het bestaande karakter van het huis niet aangetast, maar juist versterkt. Het gebruik van natuurlijke materialen voor de afwerking en aankleding van de woning geven het huis een aangename, sober en chique sfeer.

vorig projectvolgend project
01interieurarchitect wijnkelder interieurontwerp landhuisinterieurarchitect interieurontwerp betonvloer gietvloer landhuis
interieurarchitect interieurontwerp keukenontwerp landhuisinterieurontwerp keuken interieurarchitect landhuis05
040302